- The Greek Fine Food Exhibition

 
 
Εαν δεν εμφανίζεται σωστά παρακαλώ πατήστε εδώ
 
 
 
 
 
 
Οι Παράλληλες Εκδηλώσεις της ΕΞΠΟΤΡΟΦ αναδεικνύουν τις γαστρονομικές τάσεις
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ένα πλούσιο γαστρονομικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων γεμάτο γνώση και ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2023, στο MEC Παιανίας. 
 
Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υιοθετεί ένα μοναδικό concept για τα εγχώρια δεδομένα, αφιερώνοντας κάθε ημέρα διεξαγωγής της σε μια σύγχρονη γαστρονομική τάση.
 
Βιωσιμότητα, Farm to Table και Αυθεντικότητα είναι το τρίπτυχο, στο οποίο στηρίζεται το σύνολο των παράλληλων εκδηλώσεων της φετινής διοργάνωσης.
 
Θεωρία και Πράξη θα συναντηθούν στους χώρους της Premium έκθεσης με καλεσμένους που θα μαγειρέψουν και θα συζητήσουν για τις τρεις τάσεις που έχουν κυριαρχήσει στον κλάδο της γαστρονομίας.
Κάθε μέρα διακεκριμένοι καλεσμένοι από τον χώρο της γαστρονομίας, του marketing και των social media θα μιλήσουν για τις γαστρονομικές τάσεις που επικρατούν σε διεθνές επίπεδο, θα παρουσιάσουν ιστορίες επιτυχίας και μαγειρικές τεχνικές σε ένα πλούσιο πρόγραμμα open space σεμιναρίων.
 
Στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων παραμένουν σταθερές οι επιτυχημένες ενότητες-Workshop αφιερωμένες στην επόμενη μαγειρική γενιά (Generation Next) και στις βέλτιστες πρακτικές (FoodInions) ενώ προστίθενται και νέες, όπως είναι το Food Expert Stories.
 
Παράλληλα, η αγαπημένη εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» και ο οικοδεσπότης Chef Κώστας Μπουγιούρης, μέσα από απολαυστικές τοπικές συνταγές, θα «ταξιδέψουν» τους επισκέπτες της έκθεσης στην ελληνική επικράτεια.
 
Αν θέλετε κι εσείς να προβάλετε τα προϊόντα σας στους επαγγελματίες του χώρου, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αυτό το ενημερωτικό σας έχει αποσταλεί απο την εταιρία RM International διοργανώτρια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να λαμβάνετε στο μέλλον ανάλογα email παρακαλώ πατήστε εδώ για Unsubscribe