η μοναδική F2B έκθεση του κλάδου

 
 
Εαν δεν εμφανίζεται σωστά παρακαλώ πατήστε εδώ
 
 
 
 
 
 
Κλείστε την θέση σας στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Από 04 έως 06 Φεβρουαρίου 2023, στο MEC Παιανίας, η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition επιστρέφει ως η πρώτη F2B [Food to Business] έκθεση του κλάδου που απαντά σε ουσιαστικά ζητήματα των Ελλήνων παραγωγών.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι εκθέτες - παραγωγοί θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας με επιχειρηματίες από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες μαζί τους.
 
Επιπλέον, μέσα από παράλληλες δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της έκθεσης, οι συμμετέχοντες εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις του κλάδου, να παρακολουθήσουν σεμινάρια απο εξειδικευμένους επαγγελματίες και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ειδικές εκδηλώσεις. 
 
Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει ως στόχο τις επαγγελματικές συναντήσεις και την ανάδειξη της ποιότητας των τοπικών προϊόντων. Αν είστε επαγγελματίας από τον κλάδο τροφίμων και ποτών δώστε το “παρών” στην μοναδική F2B [Food to Business] έκθεση του κλάδου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αυτό το ενημερωτικό σας έχει αποσταλεί απο την εταιρία RM International διοργανώτρια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να λαμβάνετε στο μέλλον ανάλογα email παρακαλώ πατήστε εδώ για Unsubscribe